Blog

2. února 2022

Voda jako základ

Existuje spoustu způsobů, jak se postarat o svoje tělo. Luxusní masáže, procedury, kosmetika a super potraviny mají na lidský organismus spoustu pozitivních dopadů.


7. ledna 2022

Jak začít cvičit doma

Konečně jste se odhodlali a chcete změnit svoje tělo k lepšímu, cítit se skvěle a zajistit si super náladu? Nebo už nějakou dobu chodíte cvičit do fitka, ale potřebujete změnu a rádi byste to zvládli z jakýchkoliv důvodů doma?


7. ledna 2022

Stop detoxům a drastickým dietám!

Nejen v jarním období na vás všude vyskakuje slovíčko detox. Tělo se musí přece alespoň jednou za čas důkladně “vyčistit”, musíte mu “odlehčit” a ulevit od celoročního trápení.


1. ledna 2022

5 zaručených tipů, jak NEZHUBNOUT

Některé rady, které jste možná někde zaznamenali, se mohou na první pohled tvářit jako zázračné a na sto procent funkční. Ale je to lež.


29. prosince 2021

Vše začíná v hlavě

Možná se i vy točíte v začarovaném kruhu a máte pocit, že z něj nelze vystoupit. Snažíte se shodit pár kilo a změnit svoje tělo, a myslíte si, že pro to děláte opravdu hodně


27. prosince 2021

Jak na povánoční kila?

Vánoční svátky už zase nejspíš přinesly svoje daně za to, že jste si je pořádně užili. A tak to má být, hlavně si nic nevyčítejte!


20. prosince 2021

Jak jíst v zimním období?

Chladnější teploty, brzké stmívání, málo slunce, méně venkovních aktivit a další znaky zimního období nabádají ke změně. Lidský organismus musí totiž v chladných dnech o něco více pracovat.


17. prosince 2021

Nedostatek energie

Máte motivaci něco změnit a v hlavě jste si vytvořili jasný plán, jak dosáhnout svých vytoužených cílů. Každý den ale musíte bojovat sami se sebou. Vaše tělo vám dává najevo, že je unavené.